Helló. Sokat olvasok a Vavada mirror oldalakról, de Magyarországról eddig simán elértem a .com-ot. Kellhet egyáltalán valaha tüköroldal? Vagy csak azoknak kell, akik olyan országban élnek, ahol blokkolva van? Nem akarok feleslegesen másolatokat használni, ha nem muszáj. De hátha egyszer csak elérhetetlen lesz. Ti tartotok otthon ilyen mirror linkeket? Köszi.
Vavada mirror - szükség van rá Magyarországról?
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться204-06-2026 10:49:38
Szia. Magyarországról a Vavada mirror használata jelenleg nem szükséges, mert egyetlen szolgáltató sem blokkolja a .com-ot. De soha nem lehet tudni, mikor változnak a szabályok. Én például elmentettem pár hivatalos alternatív linket, mint a vavada.org vagy a vavada.eu, de ezek sem tükrök, hanem ugyanaz a kaszinó más domainen. A valódi tüköroldalakat a support szokta adni, ha épp blokkolás van. Szerintem ne parázd túl, de egy biztonsági másolatként érdemes lehet felírni a hivatalos Telegram csatornát, mert ott közzéteszik a friss elérhetőségeket. Szóval egyelőre nem kell, de később jól jöhet. A biztonságos mirror linkekről itt van infó: vavada mirror