Sziasztok. Feliratkoztam a Vavada hírlevelére, de még sosem kaptam Vavada free spins code-ot. Pedig azt reméltem, hogy hetente küldenek majd valami kis ajánlatot. Nektek szokott ilyet küldeni a kaszinó? Vagy csak a VIP tagok kapnak ilyeneket? Nem vagyok nagy játékos, de azért szeretnék néha ingyen pörgetéseket. Ha valakinek van tippje, hogyan lehet ilyen kódokhoz jutni, ossza meg velem. Köszönöm szépen.
Vavada free spins code - kaptok ilyet a hírlevélben?
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться204-06-2026 12:11:36
Szia. Én is fel vagyok iratkozva a Vavada hírlevelére, és őszintén szólva ritkán küldenek benne free spins kódokat. Általában a nagyobb akciókról, tornákról meg az első befizetéses bónuszról szólnak a levelek. A free spins kódok sokkal gyakrabban jelennek meg a Telegram csatornán, illetve a VIP játékosoknak személyesen küldik emailben. Ha nem vagy VIP, akkor érdemes a supportot megkérdezni chaten, hogy van-e éppen ilyen kód. Egyszer nekem is adtak egy 20 freespines kódot, csak mert rákérdeztem. A másik lehetőség: nézd meg a "Promóciók" fület a fiókodban, mert néha ott is találsz személyre szabott ajánlatokat. A free spinekhez kapcsolódó kódokról itt van összefoglaló: vavada free spins code