Форум о заработке и инвестициях в интернете

Объявление

Друзья ! Регистрируйтесь и создавайте свои темы. Рекламируйте свои реф.ссылки,оставляйте скриншоты выплат с проектов,общайтесь на страницах форума,используйте свою подпись на форуме для рекламы своих проектов.

Электронный кошелёк Лучшие краны раздачи криптовалюты

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум о заработке и инвестициях в интернете » Беседка-болталка » Vavada free spins code - kaptok ilyet a hírlevélben?

Vavada free spins code - kaptok ilyet a hírlevélben?

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Sziasztok. Feliratkoztam a Vavada hírlevelére, de még sosem kaptam Vavada free spins code-ot. Pedig azt reméltem, hogy hetente küldenek majd valami kis ajánlatot. Nektek szokott ilyet küldeni a kaszinó? Vagy csak a VIP tagok kapnak ilyeneket? Nem vagyok nagy játékos, de azért szeretnék néha ingyen pörgetéseket. Ha valakinek van tippje, hogyan lehet ilyen kódokhoz jutni, ossza meg velem. Köszönöm szépen.

0

2

Szia. Én is fel vagyok iratkozva a Vavada hírlevelére, és őszintén szólva ritkán küldenek benne free spins kódokat. Általában a nagyobb akciókról, tornákról meg az első befizetéses bónuszról szólnak a levelek. A free spins kódok sokkal gyakrabban jelennek meg a Telegram csatornán, illetve a VIP játékosoknak személyesen küldik emailben. Ha nem vagy VIP, akkor érdemes a supportot megkérdezni chaten, hogy van-e éppen ilyen kód. Egyszer nekem is adtak egy 20 freespines kódot, csak mert rákérdeztem. A másik lehetőség: nézd meg a "Promóciók" fület a fiókodban, mert néha ott is találsz személyre szabott ajánlatokat. A free spinekhez kapcsolódó kódokról itt van összefoglaló: vavada free spins code

0

Быстрый ответ

Напишите ваше сообщение и нажмите «Отправить»

Вы здесь » Форум о заработке и инвестициях в интернете » Беседка-болталка » Vavada free spins code - kaptok ilyet a hírlevélben?

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно