Gecəniz xeyir. Mən mostbet versi mobile istifadə edirəm, telefonumda oynayıram. Amma son bir neçə gündür çox yavaşdır. Mərclər gec açılır, canlı matçlar donur. İnternetim yaxşıdır, digər saytlar sürətlidir. Bəlkə proqramı yeniləmək lazımdır? Yoxsa serverlərində problem var? Kimsə də mənim kimi əziyyət çəkirmi? Bəzən mərc qoymağa vaxt tapmıram, əmsallar dəyişir. Çox bezdiricidir. Nə etməliyəm? Zəhmət olmasa kömək edin.
Mostbet mobil versiya yavaş işləyir
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться206-06-2026 21:02:15
Salam, bu problem son günlər çox yayılıb. Təsadüfi deyil ki, sən də şikayət edirsən. Mənim də başıma gəlir. Ən maraqlısı odur ki, kompüter versiyası normal işləyir, mobil versiya ləngiyir. Səbəb nədir? Adətən bunun iki əsas səbəbi olur. Birincisi, brauzerin keşi dolub. İkincisi, mostbet mobil versiyasının özündə optimallaşdırma problemi ola bilər.
Hər şeydən əvvəl təmizləmə et. Telefonun brauzerində keş və kukiləri sil. Sonra sına. Əgər yenə yavaşdırsa, o zaman ən yaxşı həll budur: mostbet versi mobile Bu linkdən yeni versiyanı yüklə. Mən şəxsən bu yolu keçmişəm. Onların mobil tətbiqi daha sürətli işləyir. Tətbiqdə heç bir donma yoxdur. Yükləməsi bir neçə dəqiqə çəkir.
Həmçinin telefonun RAM-ını yoxla. Bəzən fon proqramları çox işləyirsə, onları bağla. Ümid edirəm bu məsləhətlər kömək edəcək. Yoxsa canlı dəstəyə yaz, sürətli cavab verirlər.